Proseptik 80g

(2x)
Proseptik bakterie do žump a septiků. Jedná se o enzymatický přípravek pro zkapalňování a rozklad fekálií, dalších biologických odpadů a k likvidaci zápachu. Pro septik nebo žumpu o objemu 2 m3 použijte 1 sáček.
Doporučujeme
Proxim Proseptik bakterie do septiku 4x20g
Objem
septik do 5m3
septik nad 5m3
Výrobce
PROXIM
Záruka
24 měsíců
Kód
06-00-005
EAN
8594019362256
Hmotnost
0,08 kg
Dostupnost
Skladem
K dodání v pátek 26.04.2024

Kdy zboží dostanete?

Slovenská pošta v pátek 26.04.2024

DHL Freight v pátek 26.04.2024

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 24.04.2024 21:10 a pro 1 ks.

Běžná cena
114 Kč s DPH/ks
Ušetříte
12 Kč s DPH
Naše cena s DPH
102 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Enzymatický přípravek pro zkapalňování a rozklad fekálií, dalších biologických odpadů a k likvidaci zápachu.

Použití:
ŽUMPY, SEPTIKY, SUCHÉ ZÁCHODY, CHEMICKÉ TOALETY, ODPADNÍ POTRUBÍ
Přídavkem prostředku PROSEPTIK, který obsahuje enzymy rozkládající tuky, škroby a bílkoviny, se vytvářejí příznivé podmínky pro dosažení dlouhodobé přirozené rovnováhy s převahou příznivě působících mikroorganismů, které dokáží rozkládat biologické odpady na vodu a oxid uhličitý bez vzniku nežádoucích zápachů a usazenin.

PROSEPTIK přispívá ke snižování BSK odpadní vody. Na rozdíl od obdobných biologicky aktivních prostředků PROSEPTIK neobsahuje živé bakterie, je proto mnohem déle skladovatelný bez významnější ztráty účinnosti.

Návod k použití:

Pro septik nebo žumpu o objemu 2 m3 použijte 1 sáček. Obsah sáčku nasypte do záchodové mísy a spláchněte. Opakujte 1x týdně po dobu 4 týdnu, pak opakujte 1x měsíčně.
V případě silně zanedbaných septiků a žump možno dávky několikanásobně zvýšit, vzhledem k nezávadnosti výrobku nehrozí nebezpečí předávkování. Vodu ze žumpy nepoužívejte na zalévání, přípravek neničí mikroorganismy nakažlivých nemocí!

V suchých záchodech nasypte obsah 4 sáčků na fekálie, čímž dojde k jejich ztekucení a odstranění zápachu. Postup opakujte každé 2 měsíce.

V chemických toaletách nasypte obsah 2 sáčku spolu s malým množstvím vody do odpadní nádoby vždy ihned po jejím vyprázdnění, pak nasypte vždy 1x týdně obsah jednoho sáčku do mísy před spláchnutím. Nepřidávejte další chemické přípravky, v případě velmi častého používání se doporučuje použití deodoračních tablet.

Pro čištění odpadů je třeba rozpustit obsah sáčku v potřebném množství teplé vody a roztok nalít do výlevky nejlépe večer, aby roztok nebyl po dobu několika hodin z potrubí vyplaven proudem tekoucí vody.
PROSEPTIK je neškodný pro životní prostředí, nenarušuje materiály, ze kterých jsou zhotoveny septiky, žumpy a přívodní potrubí. Přípravek neobsahuje nebezpečné látky.

Parametry produktu  Proseptik 80g

Hmotnost kg
0.08 kg
Objem
septik do 5m3
septik nad 5m3
Typ
žumpa, jímka
septik
Údržba
preventivní
pravidelná
sezónní

Odkazy a videa

Máte dotaz?

Dotaz ke zboží

Pošlete nám jakýkoli dotaz ke zboží, rádi vám odpovíme.

Komentáře

Hodnocení

4

Hodnotilo 2 uživatelů

5
4
3
2
1

Články